Dezert na rohu

Kvalitné suroviny robia kvalitné dezerty.
Janko Tomáš
Zakladateľ
Naše sociálne siete
Príbeh cukrárne

Volám sa Janko Tomáš a som zakladateľ cukrárne Dezert na rohu. Dlhé roky som žil a pracoval vo Viedni ako cukrár. Časom sa pre mňa cukrárske umenie stalo viac ako povolanie. Začal som snívať o tom, že si jedného dňa otvorím vlastnú cukráreň.

Možnosť pracovať v 5-hviezdičkovom hoteli bola pre mňa jedna neskutočná profesijná skúsenosť. Učil som sa od tých najlepších cukrárov v Palais Hansen Kempinski. V hoteli The Guesthouse Vienna som sa dostal ku kormidlu a mohol naplno využiť a predviesť svoju kreativitu a realizovať vlastné nápady od chrumkavého, zlatistého pečiva a chleba až po tie najfarebnejšie zákusky a torty, v ktorých sa rôznorodé vône a chute spájali do ich jedinečnosti.

Koncom roku 2022 sme sa s rodinou presťahovali na Slovensko a začiatkom 2023 sme spolu z manželkou otvorili cukráreň.

Nákupný košík